Fastlege Aslak Jaryd Johansen

Allmennpraktiserende lege i Malvik kommune

Aslak Jaryd Johansen er 1 av 4 allmennleger ved Vikhammer Legekontor. Praksis ved kontoret ble startet i september 2017. Fortsatt er det mulig å velge Aslak som sin fastlege. Vi tar i mot pasienter fra Malvik, Trondheim, Hommelvik, Stjørdal, Jonsvatnet og andre nærliggende områder.

 


Vi ønsker best mulig helse for pasientene våre og familiene deres.

 


Vi lytter til pasientene våre og tilrettelegger for tilpasset behandling innenfor gjeldende medisinske retningslinjer.


Hva er en fastlege?

I Norge er det vedtatt at alle skal kunne ha sin egen fastlege. En fastlege er en lege som har vært gjennom 6 år med medisinstudier, 1,5 år med turnustjeneste og som så gjerne er under videreutdanning til spesialist i allmennmedisin eller allerede er ferdig spesialist. Godkjente allmennleger har minst 3 år med praksis innen allmennmedisin. Denne legen vil være din primære kontakt med helsetjenesten og gjerne følge deg og din familie gjennom lang tid. Den beste oppfølgingen får man gjerne ved å ha sin fastlege over mange år. Da er det enklere å oppdage endringer i helse og man har ofte lett tilgang til all relevant informasjon. Fastlegen vil forebygge sykdom, diagnostisere lidelser, behandle, henvise og kunne være en støtte når det trengs. Man står fritt til å velge den fastlegen man selv foretrekker.

Hvordan bytte fastlege?

Du kan bytte fastlege ved å trykke på linken under. Du vil trenge BankID, BuypassID eller Commfides for å logge inn og bekrefte endring.

https://minhelse.helsenorge.no/bytte-fastlege?

Hvor finner du fastlege Aslak Jaryd Johansen?

Vikhammer legekontor ligger i Stasjonsvegen 14, like ved Coop Extra. Vi ligger i samme bygg som Malvik Helsestasjon og jordmor. Du kan komme til oss fra Trondheim med buss eller tog. Togstasjonen er ca 50 meters gange unna, busstasjonen det samme. Fra Ranheim tar det ca 10 minutter med offentlig transport, og mindre med egen bil. Både buss og tog er tilgjengelig fra Hommelvik og Stjørdal, og tar kun få minutter. Dersom du har egen bil er det både parkeringsplasser tilknyttet legesenteret og ytterligere plasser i umiddelbar nærhet.

https://www.google.no/maps/place/Vikhammer+Legekontor/@63.4378836,10.6216894,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x466d3a4cf91def17:0x93f6a851a60b2f1a!8m2!3d63.4378836!4d10.6238782

Hvordan finne informasjon om fastlegen?

Det er ikke alltid så lett å få informasjon om fastlegen før man velger. Noen har egne hjemmesider eller man kan ellers noen ganger finne informasjon på Twitter, Google+, Facebook eller Instagram. Det enkleste er likevel ofte å selv gå innom legekontoret for å finne ut hva man selv synes. En del bruker legelisten.no, selv om informasjonen der kan være av varierende kvalitet. Her kan du lese om fastlege Aslak Jaryd Johansen på legelisten.no, Google+, facebook, Instagram og Twitter:

http://facebook.com/fastlegeaslak.jarydjohansen

http://instagram.com/fastlegeaslakjohansen/

http://www.legelisten.no/leger/21487-aslak-lenhard-jaryd-johansen

https://plus.google.com/108333127562854290067

http://twitter.com/FastlegeJ

http://linkedin.com/in/aslak-johansen-4b76b69/  


Fastlegevikar

Fra 10. januar 2019 vil fastlege Aslak Johansen påbegynne sitt obligatoriske utdanningsår med praksis på sykehus. Dette er den av utdanningen for å bli spesialist i allmennmedisin, og det er et krav fra myndighetene at man gjennomfører dette. Målet er at alle fastleger etter hvert skal være godkjente spesialister eller under utdanning til å bli det. Dette medfører imidlertid at det vil komme vikar i perioden fastlege Aslak Johansen er borte. Heldigvis har vi lyktes i å finne en svært kompetent og trivelig vikar. Dr Nina Langlo vil ta over pasientbehandlingen til fastlege Aslak Johansen er ferdig med sitt sykehusår. 

 

 
UA-117944255-1